hemma från spanien


Börjar lida mot slutet

Har vart och solat idag med kompisarna. För allt börjar ju lida mot sitt slut nu, så det är nu alla umgås extremt mycket hela tiden, försöker skaffa lite bränna (men alla är röda, så ni kan va lugna) eller försöka hinna med att se/göra allt man inte hunnit. Så idag har jag vart med kompisar, solat och badat, jag ska och shoppa och sen ikväll så ska vi äta middag på en restaurang tillsammans med klassen!

Packa ner sitt liv

Att få ner allt i två väskor är SVÅRT. Speciellt om man ska fördela det med 20 kilo i varje! Dessutom så har jag LITE för mycket kläder för att en gräns på 40 kilo + handbagage ska hålla asså.... är en tredje väska påväg att bli inbokad? Hoppas det!

I LOVE YOU DAVID GUETTA

Kan inte annat än säga att David Guetta är den coolaste grabben på 40+ som jorden har skådat! Fyfan va hen är grym! Videorna har jag filmat med min mobil.. så de är inte högkvalité, men det va kameraförbud.
Konserten va grym och fullt ös hela tiden. David Guetta ♥

Torsdagsnatt

Igår va vi på Kapital och dansade och svettades järnet! Vi firade in Josefines födesledag, som är idag! Vi satt även i VIP på Kapital, champagne!
Vi kom hem vid 04.00 ungefär, och 07.00 var det dax att gå upp igen, SKOLUTFLYKT!  5 av 6 slitna och döda tjejer kom faktiskt fram, och var med hela dagen! Creds till oss. Aldrig vart så död!

Nytt

Ny ring, nya örhängen och ny kuvertväska!

Segovia

Idag har vi varit i Segovia tillsammans med klassen på utflykt. Det va supervarmt och nästan ingen skugga! Dessutom så besökte vi Francos grav, väldigt speciell och obehaglig plats. Men det är coolt att ha vart där! Dock så var det dresscode på helteckande, varmt som satan kan jag lova.



Detta kan vara den sjukaste blåsningen ever!

Snälla ni, ta er tid att titta på detta program. Jag skratta så jag grinade, och undrar starkt om man hade gått på detta själv? Och JA jag tror att iallafall jag hade gjort det. Btw så kostade inspelningarna mm till denna blåsning 2 miljoner! SJUKT.

Om ni inte kan se klippet så är den blåsningen utav Anders Limpar som var en känd fotbollsspelare.

Jaaaaaa! Jag är klar med allt skolarbete!

Nu är vi klara, imorgon sätts betygen! Fyfan va vi är bra!
Imorgon så åker vi förövrigt till Segovia på klassresa/utflykt!

jag älskar H&M

Dessa kläder är nu påväg hem! Lovely

bildbomb från helgen

I lördags på dagen så vart det studentfirande på skolan. Vi började med champagnefrukost med mingel, tal och spex. Sen vid 1 tiden så var det utspringning, GRATTIS FINA NI! Sen käkade vi lunchbuffé i skolan, lärare, elever och föräldrar höll tal och uppträdde. Sen åkte vi hem och vila upp oss, och fixade iordning oss för natten. Natten var på Moondance först, där var det Svensk-fest, bara svensk musik spelades! Och fester vart vi på Pacha, det var grymt! Och vi 6-tiden på morgonen började vi bege oss hemåt, och vid 7 någongång var vi hemma. Grym dag + natt! Och en grym dag efteråt kom också, poolparty hos Sebbe! Det va grymt, hur döda alla än var så hade vi en underbart kul eftermiddag och kväll med god mat och bra sällskap. Tack allihopa för den bästa helgen i Madrid! ♥

död

såhäääär bra mår man och såhääär pigg är man när man tar tåget vid 6 någongång från Madrid. Man kommer hem när det är ljust, fåglarna kvittrar och folk är påväg till jobbet.

Outfit från studentfirande på dagen


nya kläder och skor del 2


Jeansklänning    Vit virkad klänning   Blå stickad tröja  Vitt linne + svarta shorts




Klänning till studentfesten

Här på Colegio Escandinavo så är de flesta utbytesstudenter under år 2 på gymnasiet. De flesta väljer att bara vara här i 2an för att sen åka hem i 3an och ta studenten hemma. Men vissa väljer att stanna kvar, eller så bor man här. Och iår så är det 5 st studenter som ska ta studenten! 2 som bor här och 3 som är här som utbytesstudenter. Så på lördag så springer dom ut! Eftersom de endast är 5 st och vi i 2an är 45 st så får vi vara med på allting. Så på lördag morgon så är det champagnefrukost på skolan, sen skålar man med lärarna, sen springer studenterna ut  - inte vi haha! Och sen avslutas dagen på skolan med lunchbuffé och tårta mm.

På kvällen så är det studentfest, först på Moondance där de ska spela svensk musik hela kvällen! Och sen ska vi till Pacha där du har bord. Kommer bli kanon! På kvällen så ska jag ha på mig klänningen här över!

nya kläder och skor del 1

Dåligt ihopklipp, men men.. detta är i alla fall saker som jag köpt nu för ett tag sedan, men inte visat ännu. Kommer en del 2 snart!

Nedräkningen börjar


Warner Bros Park - Parque Warner

Pappa är på besök. Idag va vi på Warner Park utanför Madrid. Det va grymt!  Jag låste dock in kameran när vi gick in, vilket va tur, för fan va vi blev blöta haha! Men attraktionerna va bra och det va bra shower och cool park!

nytt i garderoben


David Guetta-biljett

Nu är biljetten köpt, nu är det bara 14 dagar kvar!!

kämpa

Ser uppdateringar som lyder "Har gjort mitt sista prov" eller "Fan va gött nu är 2an över" osv osv, dessutom tar folk studenten och har skolavslutning nästa vecka. Själv har jag 9 prov och inlämningar kvar. Och jag slutar skolan om 3 veckor...... fan va det känns tungt kan jag lova.

David Guetta

David Guetta till Sala Fabrik Ibiza Party 17 Juni! GAAAAAAH VA NICE! Grym avsltningshelg på ett grymt år!

köpt ny långklänning


RSS 2.0