Plugg

Pluggar som vanligt. Idrottsprov imorgon på kost och hälsa.

Kvar i skolan har jag

  • 2 Idrottsprov
  • 2 Spansk-kulturhistoria prov
  • Psykologiinlämning
  • Religioninlämning
  • Engelsk filmrecenssion
  • Svenska C rapport
  • Historia redovisning
  • Spanskaprov
och det värsta är att det säkert kommer mer...och vi har 3 veckor kvar

återhämnting från igår


Kändis och kändismingel?

Igår så var vi på Hard rock café för att käka middag och dricka drinkar, vilket var supermysigt! och gott! När vi skulle gå iväg på toa så kom det även fram ett gäng tjejer i 13-14 års åldern och fråga om autograf och dom dom fick ta idolfoton? HAHAHA, vad händer? Men givetvis fick dom det..
Sen drog vi på barrunde inne i Madrid för fler drinkar, och sen vidare med taxi till Buddah del Mar.
Medelåldern va säkert 35 bast och iprincip hela madrids överklass hängde där, men det va chill. Dyraste drinken kosta 12.000 kr, billigt och bra!

Buddah Bar

Sitter och pluggar nu och lyssnar på musik. Ikväll så ska vi till Hard Rock café med tjejerna, och sen ska vi möta upp killarna för att dra till Buddah. Har läst att det ska vara en utav de 20 bästa klubbarna i världen. Spänande!

myskväll på montan

Blev en chillkväll på Montan. Några öl och några tinto-verano tillsammans med Lukas, Ekan, Oliver, Dennis, Jossan, Lotta, Carolyne, Sophie, Freija, Snäckan, Anders, Linn, Erik, Anna, Becka och Amanda.

Montaditos och Tinto verano

percis det är vad som väntar. Montaditos och nått eller några glas tinto verano!

röd och död

som ni ser, jag är röd och död. Skolans friidrottsdag är över, 30 grader och sol, hjödhopp, längdhopp, kulstötning, 100 meter och 800 meter. Jag är död. Och röd..bränd.

problem med min fb

Jag kan logga in och det funkar osv, men inte alltid. Det står att någon försöker ändra lösen osv. Pallar inte

Gladiatorerna

De 16 gladiatorerna presenterades på måndagseftermiddagen i LLA.
Såg att Gladiatorerna ska börja spelas in igen, trust me, jag har höga förväntningar! För gud va bra det var när man va liten! Väntar med spänning!

Nu får ni inte skratta, det är ni som har önskat det!


Askmoln

åhhh jag hoppas verkligen inte att det blir som förra gången, och inte värre heller för den delen. För
1. Jag vill att pappa ska kunna komma hit som planerat, 3e Juni
2. Jag vill att Elin ska kunna komma hit också, även det 3 Juni
3. Jag själv vill kunna komma hem, mindre än en månad kvar! Förra gången höll det kvar i ca 3 veckor..
4. Jag MÅSTE hem, jag ska fira midsommar med mina kompisar och sen ska jag på P&L. Jag vill INTE sitta på en lökig buss, eller få mitt flyg omdirigerat via Ryssland eller något annat.......

Så snälla askmoln, FÖRSVINN

Vi har det bra


Vanlig skoldag här i Spanien!

Skolan

Är i skolan just nu. Jag har precis haft min sista lektion någonsin i Matte B, helt jävla underbart!!!!!!
Livet leker, typ. Har ju bara 10-12 andra kurser på ett ungefär... :)
Solen steker iallafall och det är ca 25 grader nu när klockan är 11!

Dessa jäkla betyg

Ännu en sak med skolan, det är inte lika lätt att få bra betyg här. Jag har visserligen inte sänkt mig om man tittar rent generellt, men fan va jag har fått kämpa för betygen. Speciellt i Spanska, lustigt nog. Vi ska egentligen ha precis samma betygskriterier som ni hemma i sverige, men det har vi INTE kan jag säga. Dom förväntar sig mycket mer utav oss för ett MVG här än hemma, visst jag förstår att vi ska kunna mer, vi bor ju ändå här, men man kan ju fortfarande inte ändra betygskriterierna för det? Jag vet att jag hade fått ett spikat MVG hemma med dessa kunskaper, den saken är inte lika självklar här, tyvärr. Så man får kämpa mycket mer här! I alla ämnen egentligen, men just speciellt spanskan. Hade MVG i steg 3 i Sverige, och det känns surt om jag bara sätter ett G eller VG , eller med bra flyt nu i slutet ett MVG, ..på steg 4 när jag faktiskt bor här.

Echo de menos

givetvis fler än de på bilderna som jag saknar! Och känner er träffade, ni vet vilka ni är :) Vi ses snart!

ett år sedan

Kortet ovan är jag för ett år sedan, nästan precis ett år sedan. Jag hade då ingen aning om att jag skulle sitta i Spanien just nu, eller att jag faktiskt skulle sakna Sundsta.
För det gör jag, jag saknar Sundsta jättemycket. Det är verkligen en grym skola! Eller hela SÄG egentligen, inte bara Sundsta. Det är grymt folk som går där, generellt så är det bra lärare, skolan är stor så det finns variation av vart man hänger, vi har bra mat, det är nära till stan osv. Stor skillnad ifrån skitskolan som vi går på här. Inte för att jag inte är nöjd med mitt år här, men skolan i sig ska verkligen inte ha nått cred. Jag är verkligen missnöjd med skolan här. Det är extremt liten, vi har orimliga krav (inte de samma som i sverige), vi är väldigt få som går där (250 totalt), lärarna är inte speciellt bra, maten är jättedålig osv.. Fast allt runt omkring, själva Madrid och alla kompisar man fått har ju helt klart gjort det värt att vara här och jag ångrar ingenting! Men 1 år är nog lagom för att bara utomlands, eller iallafall just här och just nu. Det är det bästa jag gjort, men det ska bli kul att komma hem, skönt att komma till Sundsta.

gult och virkat


Sommarväder och sommarkläder. Gul bikini och virkad väst, båda från H&M.

klocka!


shopping

1. En turkoshårklämma med Swarovskikristaller
2. En orange sidentop från Forever 21
3. En orange tubtop, i transparatnt tyg.
4. Guldfärgade örhängen
5. Döskallesjal
6. Bruna mocksskor med fransar
Har även köpt mer grejer men dom är gåvor/presenter till mina gosiga när jag kommer hem!

Matte B

Nu ar jag antligen klar med Matte B, skont... bara matte C kvar.

tillbaka igen med update från Madrid och Alco-b

Har egentligen inte så mycket att uppdatera om. Allt rullar på som det ska här i Madrid och Alco-b. Vi gör det vanliga; Hänger i skolan, pluggar, spelar fotboll, solar, fikar, super, glider runt osv.

Har även skaffat mig ex antal fula och ofrivilliga solbrännor, tex shortsbränna, ballerinabränna (se bilden) och kritvit mage. Jätte osnyggt! Men men.. det är så vi rullar här.

Jag åker förövrigt hem till Sverige om 35 dagar, helt sjukt. Det ska både bli kul och ledsamt. Givetvis kul att komma hem till alla, och vem vill inte ha sommarlov? Men att lämna sitt andra hem, Madrid. Och att ta farväl av alla, vi som har vart varandras familj. Det blir inte lätt..  Jag tyckte det va jobbigt att åka hit och lämna alla, men jag börjar inse hur mycket jobbigare det ska bli att komma tillbaka.


Bloggen rullar på igen, inte med update varjedag. Ser att någa utav er är kvar fortf haha, duktigt av er. Men som sagt, nu kör vi! Update från Madrid

så mycket bättre



Nu när min dator har börjar krongla så har jag bestämt mig för att i princip lägga ner bloggen, jag har saker att göra som är så mycket bättre! Jag vill utnyttja Madrid och allt som finns här till MAX! Så detta är antagligen hejdå för ett tag!

HEJDÅ

problem med datorn

Tjoooo!
Jag har fått problem med datorn, batteriet vill inte ladda, kommer behöva byta det! Precis som man behöver på alla bärbara, men fett drygt att det händer här nere i Spanien, datorn är ju för fan mitt liv haha!

Funderar även på att köpa dessa brillor! SÅÅÅ snygga

El clásico - Heja Barcelona!


bilder från i helgen


Nya saker i garderoben


världens bästa värdföräldrar


middagen igår

Igår va vi på middag tillsammans med mina värdföräldrar. Det va astrevligt tyckte jag, men jag va ju den enda som fatta båda språken, så där satt jag och fick översätta. Men allt va bra! God mat osv

Ska lägga ut lte bilder på allt jag köpt i denna weekend senare!

RSS 2.0